maanantai 8. marraskuuta 2010

Päivitystä


Moikka!


Nyt on jo kaikki kolme kotona olevaa Viisikkokirjaa luettu (1. Viisikon uudet seikkailut (nro2), josta onkin jo yhteenveto, 2. Viisikko pelastaa salaisuuden (nro6) ja 3. Viisikko löytää jäljen (nro12))  ja odotellaan innolla, että seuraavat jo tulisivat pian. (Yritän mahdollisimman pian ehtiä kirjoittamaan jotain kahdesta viimeksi luetusta).

Huomenna kipaisen hakemassa Viisikko kuiskausten saarella -kirjan ja samasta paikasta mukaan lähtee ensimmäinen SOS -sarjan kirja, SOS ja autiotalon vanki. Reissun aikana minulle tuodaan vielä kolmaskin lukuilo, nimittäin Lukitun talon salaisuus. Näin Enid Blytonin kirjoittamien kirjojen sarjat pikkuhiljaa alkavat saada lisäystä hyllystäni. Tavoitteeni lopulta omistaa kaikki Viisikot, SOS-kirjat, Salaisuus- ja Seikkailu-sarjat ja vielä lisäksi Carolyn Keenen kirjoittamat Neiti Etsivät, jos niitä vaan tarpeeksi löytyy.

Tällä hetkellä omistan 2 Neiti Etsivää: Neiti Etsivä ja salaperäinen kultanaamio ja Neiti Etsivä ja ranneketjun arvoitus.


Salaisuus-sarjan kirjoista minulla on vasta 1, Haamulinnan salaisuus, mutta niitäkin on tulossa tällä tietoa aika nippu lisää. Niistä sitten, kun ja jos rantautuvat minulle asti.


Seikkailujen laakso on aino Seikkailusarjan kirja, joka jo hyllystä löytyy. Toivottavasti saan sarjan muutkin kirjat kerättyä. Yritän mahdollisimman paljon kerätä kaikista sarjoista samaa painosta, samanlaisilla kansilla, mutta tuskin kaikkia löytyy, joten pakon edessä tyydyn tietysti myös eri painokseen. Neiti Etsivä -sarjan kirjat ovatkin molemmat eri sarjaa, mutta niitä on muutenkin niin valtavasti, että ei haittaa, jos osa on toista painosta.


Jos posti vaan kulkisi normaalisti, niin varmasti jo alkuviikon aikana tipahtelisi vielä ainakin 3-4 kirjaa Viisikkosarjaa postiluukusta, mutta kahteen arkipäivään ei ole muutoinkaan postia tullut, joten nähtäväksi jää, koska saapuvat perille nämäkään. Sitä seuraavilla parilla viikolla on tuotavana sekä lisää Viisikoita, että muutama Salaisuuskirja, joten lukeminen ei ihan heti pääse loppumaan, nyt kun se vihdoin taas pääsi vauhtiin.

Lukuintoa syksyn pimeyteen kaikille!

Terkuin,

TeeTee alias Lukutoukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti