torstai 29. marraskuuta 2012

Kirjanmerkki -haaste

Kirjaurakka 2011 -blogista löysin kivan kirjoihin liittyvän haasteen. Siinä kannustettiin kuvaamaan kirjanmerkki, joka tällä hetkellä on käytössä. Minulla niitä on jopa 5 kappaletta, sillä muutama ns. ikuisuuskirja on kokoajan odottamassa jatkovuoroaan. Niitä luen vähän kerrallaan aina, kun muuta uutta lukemista ei juuri ole käsillä.

Todellisuudessa True Blood kirjan välistä löytyy tällä hetkellä alakuvan oikealla oleva CDON.COMin kirjanmerkki, josta myös itse kirja on tilattu. Vaihdoin kuitenkin tuon Lontoosta jonkin ostamani kirjan kylkiäisenä saamani merkin kirjan väliin, kun siinä ei ole juuri muuta nähtävää kuin tekstiä.
Klipsinä toimivan hevoskirjanmerkin sain ostaessani erään nuorten hevosaiheisen sarjan kirjan kokoelmaani. Souvenir of London merkki on niin ikään Lontoon tuliaisia ja lintumerkki taas on ystävättäreltä saamani merkki jonkin ystävänpäivälahjan mukana.
Tämä oli kiva haaste! Toivottavasti tällaisia kirja-aiheisia haasteita ilmestyisi jatkossa lisääkin tielleni. Olenhan kova sekä osallistumaan, että itse järjestämään valokuva- ja muitakin haasteita blogeissani.

1 kommentti:

  1. Hienoa, että tartuit haasteeseen! :)

    Ehkäpä keksin myöhemmin lisää hauskoja haasteita, eihän sitä koskaan tiedä! :D

    VastaaPoista