lauantai 19. tammikuuta 2013

Arvonta - päivitys

Minulla on yksi kirja, joka ei millään mahdu kirjahyllyyni, joten ajattelin, että koska blogistaniassa järjestetään kaikenlaisia arvontoja ja palkintokyselyjä, niin minäpä teen myös niin! Ensin mietin, että tämäpä olisi oiva keino saada lukijoita sivupalkkiin, kun laittaisin jonkin saavutuksen rajaksi ja lukijoiden kesken sitten arpoisin kirjapalkinnon. Ei, sittenkään se ei sovi oikein tyyliini. Niinpä teen, kuten aina, kun haluan tietää jotain toisista!

KYSYN!

Tällä kertaa kysymys kuuluukin:
MIKÄ ON SINUN MIELESTÄSI KAIKKIEN AIKOJEN (LUKEMASI) KIRJA?
Vastaa kommentilla ja olet mukana arvonnassa! Lisää haasteen linkki blogiisi ja kerro kommentissasi tehneesi niin, niin olet mukana kahdella arvalla!

PALKINTO: KEN BRUEN - LONDON BOULEVARD

Osallistumisaikaa on 20.1. sunnuntai-iltaan saakka. Klo 20 kerään arvat ja katsotaan, kenet onnetar valitsee voittajaksi. Jos osallistujia tulee vallan valtava määrä, saattaa olla että keksin jotain lohdutuspalkintoakin lisäksi.

ONNEA MATKAAN!

3 kommenttia:

 1. Ui, tämä on paha... Kaikkien aikojen paras kirja? Niitä on niin paljon mutta sanotaan vaikka Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa :)

  VastaaPoista
 2. Apua mikä kyssäri! Kaikkien aikojen kirja... Ekana tulee vain noin sata teosta mieleen. Vedän takavasemmalta suomalaisen klassikon ja vastaan Sinuhe Egyptiläinen!

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton, liian vaikea kysymys, kun voisin luetella tähän vaikka mitä ja eri syistä.

  Laitetaan tämä klassikkovastaus:
  Douglas Adams Linnunradan käsikirja liftareille.

  VastaaPoista