torstai 3. tammikuuta 2013

Minne menit lukuaika?

Viimeisten viikkojen aikana tuntuu, että lukemaan ei ehdi ollenkaan, tai vain muutaman minuutin ennen kuin silmät painuvat väsymyksestä kiinni! On oikein "syyllinen" olo, kun kesken oleva kirja makaa yöpöydällä, toisen keskeneräisen päällä!
Ehkä se on tämä pimeä vuodenaika. Tai sitten olen hankkinut liikaa muuta puuhaa..!? Oikeastaan minä en ole hankkinut mitään lisää, mutta isäntä senkin edestä ja koska muutenkin olen oikea nukkumatti (maija?) tähän aikaan vuodesta, niin tarvitsen tosiaan untakin normaalia enemmän.
Töissäkin on kiireaika, verottaahan sekin osan voimista, vaikkei lukeminen voimille käykään. Se aiheuttaa kuitenkin sen, että kun tulee työpäivän päätteeksi kotiin ja syö, niin päikkärit on ihan pakko ottaa. Jos nukkuu liian kauan, se verottaa iltaunta, joten aamulla on taas jo valmiiksi väsynyt, eikä jaksa niin hirveästi muuta kuin töissä käydä. Oravanpyörä on äkkiä valmis, eikä tiedä enää mistä kohtaa hyppäisi pois kyydistä.
Laihtuakin pitäisi, kun talven mittaan on ehtinyt taas kiloja hiipimään ihan liikaa. Mistä siihenkin tarmo ja aika? Siihen lukeminen auttaisi ainakin sen verran, että kun on tunti tolkulla nenä kiinni kirjassa, ei ehdi syömään. Minä nimittäin en ole napostelija lukiessani.

Lukuikävää poteva,

Kirjatoukka

ps. Siitä tulikin mieleeni, että minulla on yksi kirja, joka ei millään mahdu kirjahyllyyni. ;)

Ajattelin, että koska blogistaniassa järjestetään kaikenlaisia arvontoja ja palkintokyselyjä, niin minäpä teen myös niin! Ensin mietin, että tämäpä olisi oiva keino saada lukijoita sivupalkkiin, kun laittaisin jonkin saavutuksen rajaksi ja lukijoiden kesken sitten arpoisin kirjapalkinnon. Ei, sittenkään se ei sovi oikein tyyliini. Niinpä teen, kuten aina, kun haluan tietää jotain toisista!

KYSYN!

Tällä kertaa kysymys kuuluukin:
MIKÄ ON SINUN MIELESTÄSI KAIKKIEN AIKOJEN (LUKEMASI) KIRJA?Vastaa kommentilla ja olet mukana arvonnassa! Lisää haasteen linkki blogiisi ja kerro kommentissasi tehneesi niin, niin olet mukana kahdella arvalla!

PALKINTO: KEN BRUEN - LONDON BOULEVARD

Osallistumisaikaa on 20.1. sunnuntai-iltaan saakka. Klo 20 kerään arvat ja katsotaan, kenet onnetar valitsee voittajaksi. Jos osallistujia tulee vallan valtava määrä, saattaa olla että keksin jotain lohdutuspalkintoakin lisäksi.

ONNEA MATKAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti