sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Halloweenina tapahtuu

1.11.2013 on tiedossa julkaisujen suma. Minäkin odottelen kuun vaihteessa ainakin neljää uutta tuotetta hyllyyni. Kaksi niistä on kirjoja, yksi elokuva ja yksi cd. Kaikki niiiin suosikkejani, kuin olla ja taitaa.


J.R. Wardin Rakastaja - vihdoinkin kirjan julkaisupäivää on mulkattu ties kuinka monta kertaa. Vielä jokin aika sitten se oli kaikissa tiedoissa 1.11, mutta tänään kävin kurkkimassa Rising Shadow sivustoa ja sinne oli kirjattu jo 21.10, joten päivämäärää on siis vähän taas aikaistettu. Myös toinen J.R.Wardin kirja Kateus oli jossain vaiheessa päivämäärälle 1.11. merkitty, mutta sehän on tullut jo aikoja sitten ja minulla juuri paraikaa luettavana.


Elokuva, jonka kävin katsomassa leffateatterissakin on Johnny Deppin hullun hauska The Lone Ranger. On kiva päästä katsomaan se vihdoin uudestaan.


Musiikkia ostan nykyisin enää hyvin valikoiden, koska en sitä paljon ehdi kuuntelemaan, mutta vampyyrihulluna yksi suosikkibändini on tietysti The 69 Eyes, jolta 1.11.2013 ilmestyvä The Best of Helsinki Vampires on MUST hankinta! Vielä kun pääsisi jotenkin 2.11.2013 Nosturiin, niin jo vain elämä hymyilisi pitkillä kulmahampaillaan!

Tätä odotellessa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti