lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisiä


Hassua kyllä, tällä kertaa päivityksessä ovat kolme sellaista kirjaa, joista jokainen on tavallaan taustaa ja aiempia tapahtumia käsitteleviä osia kolmeen lukemaani kirjasarjaan.

Sain juuri päätökseen kirjan Rebeccan kadonneet päiväkirjat, joka on itsenäinen jatko-osa  Lisa R. Jamesin kolmiosaiseen kirjasarjaan Inside Out. Tähän kirjaan olen itseasiassa vähän pettynyt. Odotin huomattavasti enemmän paljastuneista päiväkirjoista ja olisin myös lukenut mieluummin Markin aiempia tuntemuksia, kuin Rebeccan kuoleman  jälkeisiä, mutta tämä oli nyt kirjailijan valinta ja siihen on tyytyminen.Joulun pyhinä aloitin pitkästä aikaa myös Stefan's Diaries sarjan kolmannen kirjan The Craving. Tätä sarjaan etenen silloin, kun muuta ei käsillä satu olemaan, joten vasta kolmas kuudesta kirjasta on nyt korkattu.


Eilen saapui postista myös hartaasti odottamani Cassandra Claren ja Joshua Lewisin The Shadowhunter's Codex, joka on itsenäinen osa sarjojen The Mortal Instruments ja The Infernal Devices Varjometsästäjistä kertovaa syventävää lisätietoa.

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta sinulle. Hieman erilaista lukemista voitit Aikamatka-arvonnassani. :) Postitan voittosi, kunhan vain ehdin ja kynnelle kykenen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein totta!?? Voi miten ihana vuoden alku! Kiitos, Aino!! Odotan innolla.

      Poista