torstai 16. tammikuuta 2014

Jack Reacher sarja


Nyt ne ovat tulleet. Kaikki cdon.comista löytämäni Jack Reacher sarjan kirjat (Lee Child). Eilen julkaistu osa puuttuu, mutta sekin on tilauksessa. Kun luin sarjasta osan Tappaja, jonka pohjalta on tehty elokuva Jack Reacher - tappajan jäljillä, en voinut olla hankkimatta muitakin osia samasta sarjasta. Hyvää kerrontaa ja parempi kirjana, kuin leffana (vaikka Tom Cruise onkin yksi suosikkinäyttelijöistäni).


Samaan syssyyn todettakoon, että eilen tuli ostettua "kasa matkaoppaita", koska kesäkuussa lähdemme ystäväni kanssa Dubliniin. Kuvassa lisäksi kaksi muistikirjaa ja valokuva-albumi.

3 kommenttia:

 1. Ai sinäkin luet noita. Minulla tu sarja alkoi juuri siitä Cruisen elokuvasta, jonka nuoriso vuokrasi ja minä vastentahtoisesti katsoin mukana. Sitten käsiini osui Childin kirja Epäilty, jota lukiessani tajusin elokuvan ja kirjan yhteyden, sama sankari seikkailee. Tykkäsin Epäilty-kirjasta. Puuttuukos se vielä sarjastasi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin kaikki osat, mitä löysin cdon.comista. Tuosta Epäilty kirjasta siellä ei ollut tietoa. Huomasin äsken käydessäni uudelleen tutkimassa tilannetta, että minulta puuuttuu myös kirja Linnoitus. Laitoin sen nyt tilaukseen.Kaukolaukaus pitäisi olla ilmestynyt ihan juuri ja sen on jo tilattu, mutta nyt kun kävin sitä etsimässä, en sitä enää löytänyt lainkaan. Hmm...

   Poista
 2. Kovakantisena löytyy näköjään sekä Etsintäkuulutettu että tuo Epäilty -kirja. Tulossa on myös kirja Teksas palaa (julkaisu maaliskuussa 2014).

  VastaaPoista